sensnet jun/ 28/ 2021 | 0

Als je moeite hebt met afvallen of een gezonde levensstijl aanhouden, dan is het verstandig om voedingsadvies te vragen. Samen met een voedingscoach ga je dan kijken wat het beste bij jouw past. Het schema wordt naar jouw wensen ingevuld, maar van jou worden er ook een aantal dingen verwacht. Als je naar de winkel gaat om boodschappen te doen, is het erg verleidelijk om een lekkere snack mee naar huis te nemen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en hiervoor moet je een goede zelfbeheersing en doorzettingsvermogen hebben. Zo zet je al de eerste stap naar het bereiken van je doel. 

Zo werkt voedingsadvies

Samen met jou wordt er naar je wensen gekeken. Er wordt rekening gehouden met wat je wel en niet lekker vindt en of je allergieën hebt voor bepaalde etenswaren. Het kan ook gebeuren dat jouw voedingscoach met speciale producten aankomt. Dit kan echter verschillen per bedrijf, sommige bedrijven werken voornamelijk met hun eigen producten. Op het gebied van voedingsadvies is er veel te bieden. Nadat je jouw schema hebt, wordt er vaak wekelijks contact met je opgenomen om te kijken hoe het gaat. 

Wat doet een voedingscoach?

Een voedingscoach zorgt niet alleen voor een goed maaltijdplan, maar helpt je ook met de motivatie. Een voedingscoach weet precies hoe je jouw doelen wilt behalen zonder daar echt lang mee bezig te zijn. Zonder coach kan het wel tot een jaar duren door slechte voeding en beweging. Alleen met een goede voeding kom je er namelijk niet. Het is belangrijk dat je naast het eten ook een aantal keer per week een work-out doet, dit zorgt voor snellere en betere resultaten. Hierbij kan een voedingscoach je ook helpen. Hoort dit niet tot zijn of haar takenpakket, dan kan je altijd doorverwezen worden naar een goede trainer die je hierbij kan helpen. Je voedingscoach zal er alles aan doen om je te helpen je doelen te bereiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *