sensnet jun/ 28/ 2021 | 0

Bij vrouwen zijn sieraden zeer populair, maar mannen lopen er nog wat minder mee rond. Dat is eigenlijk jammer, want ook bij mannen staan sieraden prachtig. Het maakt je look helemaal af. Modeaccessoires, zoals sieraden dragen bij tot de elegantie van de man. Naast horloges zijn er voor mannen ook diverse andere sieraden, zoals armbanden, ringen of zelfs oorbellen voor mannen. Deze verschillende heren sieraden geven een bepaalde touch aan de kleding. Hieronder lees je meer over ringen en armbanden voor mannen.

Ringen

Ringen zijn een van de meest gebruikte sieraden voor mannen. Deze heren sieraden zijn echter verkrijgbaar in verschillende stijlen, waardoor de keuze varieert. Het is namelijk niet voldoende om de ring om jouw vinger te doen, je moet ook rekening houden met de uitstraling die de ring je geeft.
Er zijn eenvoudige ringen zoals de klassieke gouden of zilveren verlovingsringen. Deze hebben een eenvoudig ontwerp en zien er goed uit op de vinger. Maar als je een statement wilt maken, kun je ook kiezen voor een zegelring. Met dit type ring, ben je er zeker van dat je opvalt in de menigte. Het brengt een uniek tintje en geeft je een mooie uitstraling. Hetzelfde geldt voor Viking ringen of andere ringen. Deze juwelen zijn onderscheidend en brengen niet alleen klasse, maar vertellen ook een verhaal. Denk er tenslotte aan dat de ring een speciale betekenis heeft voor de drager, afhankelijk van de vinger waaraan hij wordt gedragen.

Armbanden

Onder de heren sieraden, zijn er ook armbanden voor mannen. Net als de ringen, zijn ook de armbanden in verschillende soorten verkrijgbaar. Er zijn gouden armbanden, zilveren armbanden en armbanden van verschillende andere materialen. Het beste aan armbanden is dat ontwerpers een breed scala aan mogelijke ontwerpen hebben. Zij kunnen bijvoorbeeld modellen maken die gewoon rond zijn en andere die een bepaalde vorm kunnen hebben. Ook kunnen deze sieraden voor mannen worden gemaakt met edelstenen zoals tijgeroog of zwarte toermalijn. Meestal worden deze armbanden om speciale redenen gedragen, bijvoorbeeld omdat deze stenen negatieve golven kunnen afweren en vele eigenschappen hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.