sensnet jun/ 28/ 2021 | 0

Wil je er elke dag op je mooist uitzien, dan zijn wimperextensions perfect voor jou. Met deze mooie volle wimpers hoef je geen mascara aan te brengen, want jouw wimpers zien er elke dag mooi vol uit, zodat je met een gerust hart de straat op kunt gaan. Deze tekst vertelt je alles over wimperextrensions. Wat zijn het precies, hoe worden ze aangebracht en waar moet je op letten als je ze wilt laten plaatsen?

Wimper extensions: wat zijn dat?

Wimperextensions zijn het toevoegen van extra wimpers aan jouw eigen wimpers. De wimpers die voor het aanbrengen worden gebruikt zijn synthetische wimpers. Ze worden in het midden van jouw natuurlijke wimpers geplaatst door een specialist, meestal door een schoonheidsspecialiste. Er is een kleine nuance die belangrijk is om op te merken als het gaat om wimperextensions. Het is belangrijk op te merken dat deze extensies verschillen van valse wimpers. Het is duidelijk dat beide wimpers synthetisch zijn en dat hun voornaamste rol eruit bestaat jouw wimpers te verdichten. De gelijkenis tussen deze twee technieken houdt echter op dit punt op. Wimperextensions kunnen enkele weken meegaan, maar dat is niet het geval voor valse wimpers, waarvan de levensduur meestal niet meer dan 24 uur bedraagt.

Hoe worden wimperextensions aangebracht?

Het zal minimaal een uur duren om wimperextensions te plaatsen. Strengen van synthetische wimpers worden geplaatst op jouw natuurlijke wimpers. De vakman gebruikt hiervoor een natuurlijke lijm. Het andere punt dat belangrijk is om hier te benadrukken is het feit dat de plaatsing van wimper extensions pijnloos is.

Waar moet je op letten als je wimperextensions wilt laten plaatsen?

Er zijn geen echte contra-indicaties voor de plaatsing van wimperextensions. Meestal is het zonder gevaar voor degene die ervoor kiest. Je moet je echter van deze schoonheidstechniek onthouden als je aan bepaalde oogziekten lijdt, zoals glaucoom. Evenzo moet je de toepassing van wimperextensions vermijden als je onlangs een oogoperatie hebt ondergaan, anders kunnen er complicaties optreden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *